PTMovement Oy - personal training

Liikunta- ja hyvinvointipalveluita Helsingissä ja lähiseuduilla


 

  • Haluamme olla yksi merkittävä palanen yrityksenne työhyvinvointia - henkilöstön kokonaisvaltainen hyvinvointi, työkykyisyys ja parantunut työtehokkuus ovat mittareita onnistumisistamme
  • Tuemme Sinua matkalla kohti elämäntapamuutosta
  • Nostamme fyysisen suorituskykysi uudelle tasolle

ammattilaisemme:

Auktorisoitu Personal Trainer - Tatu Pussila.jpg

 tatu pussila

Personal Trainer Heidi Savolainen (APT).jpg

heidi savolainen

Personal Trainer Ida Kronqvist (APT).jpg

ida kronqvist


PALVELUMME:

Valitse alla olevista palveluista Sinua puhuttelevin vaihtoehto ja tutustu tarkemmin tarjontaamme.

Personal Training soveltuu parhaiten henkilölle, joka haluaa tehdä esimerkiksi elämäntapamuutoksen, kiinteyttää ja muokata kroppaansa, pudottaa painoa tai ylipäätään parantaa elämänlaatuaan.

Fysiikkavalmennus on suunniteltu palvelemaan tavoitteellista kuntoilijaa, kilpaurheilijaa tai ammattiurheilijaa, joka haluaa saavuttaa treenaamisellaan vielä lisää ja parantaa suorituskykyään entisestään.

Työhyvinvoinnissa parannamme yrityksesi johdon ja henkilöstön työkykyisyyttä ja työtehokkuutta. Etsimme yhdessä keinoja toteuttaa juuri Teille sopiva projekti. Liikunnan ja terveiden elämäntapojen on tutkitusti todettu vähentävän työntekijöiden sairaspoissaoloja ja parantavan työtehokkuutta. Keskitymme aktiiviseen elämänasenteeseen, stressin hallintaan ja unen laatuun, terveellisiin elintapoihin ja valintoihin eli pyrimme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maksimoimiseen.

Online valmennus on tarkoitettu henkilölle, joka haluaa itselleen tehokkaat harjoitusohjelmat ja/tai ravinto-ohjelmat, joilla kehitys on taattua. Tarjoamme fysiikka- ja ravintovalmennusta ympäri maailmaa sekä suomen että englannin kielellä.

"Tuntuu, etten kehity, vaan poljen paikallani!"
"En oikein tiedä, mitä kuntosalilla kannattaisi tehdä!"
"Haluan 2-jakoisen treeniohjelman, joka kehittää tehokkaasti pakaralihaksiani ja kiinteyttää vatsalihaksiani!"
"En kehity - olisiko ravinnossani jotain korjaamista?"

Koulutukset ja luennot on suunnattu yrityksille, yhteisöille ja tarvittaessa myös yksityishenkilöille (ryhmäluennot yksityisille henkilöille). Koulutamme tällä hetkellä yhteistyössä Fitness Academy of Finlandin (FAF) kanssa uusia Personal Trainereita sekä suomen kielellä että englannin kielellä. Aihealueita ovat olleet muun muassa liikunnan terveysvaikutukset, voimaharjoittelu, suorituskyvyn lisääminen, ravinto, Personal Trainerina toimiminen, olympianostojen tekniikat, voimaharjoittelun ja aerobisen harjoittelun tehokeinot sekä nopeusvoiman ja räjähtävyyden lisääminen.

Yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille järjestämme monipuolisia ja käytännönläheisia koulutuksia ja luentoja. Lue lisää koulutus- ja luentovaihtoehdoista KOULUTUKSET JA LUENNOT -linkin takaa.

Ravintovalmennuksessa keskitytään yksilölliseen ravinto-ohjaukseen. Tavoitellaan rentoa, positiivista, stressitöntä ja helppoa syömistä pienten muutosten avulla. Huolellisen analyysin perusteella asiakkaalle rakennetaan yhdessä Personal Trainerin kanssa tilanteeseen sopivat tavoitteet, joiden avulla päästään kohti terveellisempää ruokavaliota.


KERRO MEILLE TARINASI JA TAVOITTEESI. KUUNTELEMME MIELELLÄMME MISTÄ SINUT ON TEHTY JA LÖYDÄMME YHDESSÄ KEINOT SAAVUTTAA TAVOITTEESI!

TAVOITAT MEIDÄT OHEISELLA LOMAKKEELLA TAI SUORAAN NUMEROSTA 0503693663 TAI SÄHKÖPOSTILLA INFO@PTMOVEMENT.FI


yhteydenottolomake:PTMovement Oy & Yhteistyökumppanit:

Logo sloganilla.pngpersonal trainer polviseisonnassa.jpg

TATU PUSSILA
"Valmennuksen kymmenottelija"

Pohjoinen Keho - logo.jpg

Heidi Wikström Pohjoinen Keho Method Putkisto - muokattu.jpg

HEIDI WIKSTRÖM
"Method Putkisto Pilates"
"MP 3D Kasvoklinikka"


FAF - logo.jpg

FAF - Fitness Academy of Finland


P&T puls & traning.png

P&T LATOKARTANODoGood_-_logo_pieni.png

DO GOOD TERVEYSPALVELUT


KÄYTTÖOIKEUDET SIVUSTOON PIDÄTETÄÄN

© 2020 PTMovement Oy