personal trainer -palvelut


Yksityishenkilöille PTMovement Oy tarjoaa henkilökohtaista ohjausta ja tehokasta harjoittelua, jossa paneudutaan yksilön kehitettäviin osa-alueisiin omat toiveet huomioon ottaen. Treenauksessa käytetään vaihtelevia harjoitusmenetelmiä, koska ihmiskeho kaipaa uusia ärsykkeitä kehittyäkseen ja ihmismieli tarvitsee harjoitteluun variaatiota ja uusia virikkeitä.

PERSONAL TRAINER -palvelut sisältävät:

PERSONAL TRAINING
ONLINE VALMENNUS
KOULUTUKSET JA LUENNOT
RAVINTOVALMENNUS


Voit seurata PTMovement Oy:n perustajan Tatu "Urheiluinsinööri" Pussilan edesottamuksia ja ajatuksia urheilusta, Personal Trainingistä, elämän hallinnasta, yrittäjyydestä ja lähes kaikesta maan ja taivaan väliltä URHEILUINSINÖÖRI-BLOGISTA!

Asiakkaiden kokemuksia ja fiiliksiä PTMovement Oy:n palveluista ja toiminnasta voit lukea REFERENSSIT -osiossa.

 


personal
training

Personal Trainingin on tarkoitettu henkilölle, joka haluaa tehdä elämäntaparemontin. Etsitään yhdessä tapoja saavuttaa terveellinen ja onnellinen elämäntapa ja elämänasenne!

Personal Training on ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tavoittelua, johon liittyy palautuminen, ravinto, fyysinen aktiivisuus, yleinen terveys, henkinen energia ja liikkuvuus, tasapaino ja liike eli biomekaniikka.

PTMovement Oy:n Personal Training -paketit ovat nähtävillä sisältöineen ja hintoineen klikkaamalla kuvaa!

Personal Trainer - nyrkkeilytreeni.jpg

ONLINE
VALMENNUS

PTMovement Oy:n huippuvalmennusta voi hankkia myös ainoastaan sähköisessä muodossa. Tarjoamme fysiikka- ja ravintovalmennusta ympäri maailmaa sekä suomen että englannin kielellä.

Valikoimasta löytyy esimerkiksi seuraavanlaista:

  • kuntosaliohjelmat/voimaohjelmat yksinkertaisesta koko vartalon perusohjelmasta aina 5-jakoiseen hyvin spesifiseen kehonrakennusohjelmaan
  • Kuntosaliohjelmat liikkeiden nimillä, selityksillä ja liikekuvilla
  • juoksuohjelmat
  • fysiikkavalmennusohjelmat
  • treeniohjelmat nopeusharjoitteluun/räjähtävään voimantuottoon
  • treenisuunnitelma päivä-/viikko-/kuukausi- ja vuositasolla
  • ravintovalmennus

Klikkaa kuvaa saadakseni lisätietoja!

Harjoitusohjelmat - liikekuvat.png

koulutukset
ja luennot

PTMovement Oy tarjoaa erilaisia koulutuksia ja luentoja yrityksille ja yhteisöille. Koulutamme yhteistyössä Fitness Academy of Finlandin (FAF) kanssa uusia Personal Trainereita sekä suomen kielellä että englannin kielellä. Pystymme räätälöimään koulutuksia esimerkiksi urheiluseuroille fysiikkavalmennuksesta, suorituskyvyn lisäämisestä ja palautumisesta.

Luennot on suunnattu sekä urheiluvalmennukseen että työhyvinvointiin ja terveyteen. Luentojen aiheena voi olla esimerkiksi liikunnan terveysvaikutukset, stressin hallinta, palautuminen/lepo/uni, ravintovinkit tavalliselle kuntoilijalle, urheilijan ravinto ja suorituskyvyn lisääminen.

Tarkemman kuvauksen ja lisätietoja saat klikkaamalla kuvaa!

Ravintoluento.jpg

RAVINTO-
VALMENNUS

PTMovement Oy tarjoaa henkilökohtaista ja tutkimukseen perustuvaa ravintovalmennusta, jossa keskitytään terveellisen ja monipuolisen ruokavalion rakentamiseen.

Tavoitteena on aina luonnollinen, helposti toteutettavissa oleva, rento, terveellinen ja stressitön ruokavalio, joka sopii juuri Sinun elämään parhaiten!

Tarkempi kuvaus ja hinnoittelu löytyy kuvaa klikkaamalla!

Lautasmalli - Ravintovalmennus.jpg


KÄYTTÖOIKEUDET SIVUSTOON PIDÄTETÄÄN

© 2020 PTMovement Oy