koulutukset ja luennot


PTMovement Oy tarjoaa erilaisia koulutuksia ja luentoja yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Koulutamme tällä hetkellä yhteistyössä Fitness Academy of Finlandin (FAF) kanssa uusia Personal Trainereita sekä suomen kielellä että englannin kielellä.

Pystymme räätälöimään koulutuksia esimerkiksi urheiluseuroille fysiikkavalmennuksesta, suorituskyvyn lisäämisestä, palautumisesta, kokonaisvaltaisesta ammattimaisesta harjoittelusta ja urheilijan ravinnosta.

Yrityksille ja yhteisöille suunnatut luennot keskittyvät sekä urheiluvalmennukseen että työhyvinvointiin, työkykyisyyteen ja terveyteen. Luentojen aiheena voi olla esimerkiksi liikunnan terveysvaikutukset, stressin hallinta, palautuminen/lepo/uni, ravintovinkit tavalliselle kuntoilijalle, urheilijan ravinto ja suorituskyvyn lisääminen.

Mikäli joku aihealue / jotkin aihealueet herättivät mielenkiintonne, OTTAKAA YHTEYTTÄ ja räätälöidään Teille sopiva luento- tai koulutuskokonaisuus. Yhteydenotot joko linkin takaa olevalla kaavakkeella tai sähköpostilla info@ptmovement.fi tai puhelinnumerosta 0103211890.


KÄYTTÖOIKEUDET SIVUSTOON PIDÄTETÄÄN

© 2017 PTMovement Oy