SPORTS & WELLNESS WITH PROS

-URHEILUA JA HYVINVOINTIA AMMATTILAISTEN KANSSA-


PERSONAL TRAINING -TAPAAMISEN VOITTAJAT:

Minna Justander
Leena Kontola-Kuusisto

 

 

Kuvaa ei löytynyt.

urheilua ja hyvinvointia ammattilaisten kanssa

PTMovement Oy järjestää tulevan 1-vuotissyntymäpäivän kunniaksi liikunta- ja hyvinvointitapahtuman 7.11.2014 klo 15 alkaen yhteistyössä P&T Latokartanon ja ravintola Sandron kanssa. Tapahtumapaikkana ovat Liikuntamylly ja Arena Center Myllypuro. Tapahtuma-aika on klo 15.00-22.30. Tapahtuma keskittyy kokonaisuudessaan liikuntaan, hyvinvointiin ja terveyteen! Päivän aikana annamme eväitä ja vinkkejä oman hyvinvointisi edistämiseksi - sekä liikuntaan että ravintoon liittyen!

luvassa mm.*

Kuntotestit
Yleisurheilun lajiharjoitus
Ammattipelaajan jalkapallotunti
Bodyweight-treeni
Ravintoluento
Catering by Sandro
VIP-sauna


Päivä aloitetaan kuntotesteillä / yleisurheiluharjoituksella. Kuntotestit pitävät sisällään kehonkoostumusmittauksen, lihaskunto-, liikkuvuus- ja aerobisen kestävyystestin. Testien jälkeen tutustutaan kahteen yleisurheilulajiin harjoitteiden ja kisailujen avulla.

Treenin jälkeen on afrikkalaisista ja erityisesti marokkolaisista mauistaan tunnetun ravintola Sandron valmistaman herkullisen päivällisen vuoro. Syönnin päälle on ravintoluento terveellisestä syömisestä ja ravinnosta. Millainen ravinto sopii laihduttamiseen ja kuntoilijalle? Mitä ravinnossa pitää ottaa huomioon, jotta se tukee ja tehostaa omaa liikkumista parhaalla mahdollisella tavalla? Millaista on terveellinen, mutta rento ja stressitön syöminen? Ravintoluennon toisella puoliskolla päästään kuulemaan ammattiurheilijan ajatuksia ja kokemuksia ravinnosta ja sen merkityksestä huippusuorituksille. Miten ammattijalkapallojoukkueessa ravintoasiat on huomioitu? Tuulahduksia ja näkemyksiä luvassa mm. Australiasta, Saksasta ja Skotlannista!

Syönnin ja luennon jälkeen siirrytään kohti Arena Center Myllypuroa ja sen futsal-kenttää. Ohjelmassa on ammattijalkapalloilija Juho Mäkelän vetämä treeni futsal-kentällä. Tehokkaan tunnin aikana opitaan jalkapallon perusasiat: kuljettaminen, syöttäminen ja potkaiseminen. Pääsette näkemään, miten pallon kanssa voidaan treenata tehokkaasti ja kehittävästi. Tarjolla on myös Tatu Pussilan vetämää bodyweight-treeniä. Runsaan hikoilun jälkeen päivä on hyvä päättää VIP-saunalla nauttien kunnon löylyistä. Toki päivän aikana saattaa muutama yllätysnumerokin olla luvassa...


*Tapahtuman tarkka sisältö, aikataulu ja ohjeistus lähetetään osallistujille sähköpostitse.

hinta:


111€

(ilmoittaudu ennen 2.11.2014)


ILMOITA MYÖS KAVERISI MATKAAN!

duo-hinta 99€ / hlö


HALUATKO VOITTAA PERSONAL TRAINING -TAPAAMISEN?

PTMOVEMENT OY ARPOO TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEIDEN KESKEN 2 X 1 PERSONAL TRAINING -TAPAAMISTA (À 60MIN) TAPAHTUMAN PÄÄTTEEKSI 7.11.2014. ARVONTAAN OSALLISTUVAT MYÖS PTMOVEMENT OY:N PERSONAL TRAINING -SOPIMUSASIAKKAAT JA NE, JOTKA SOLMIVAT PT-SOPIMUKSEN LOKAKUUN AIKANA. ARVONTAAN OSALLISTUMISAIKA 7.10.-2.11.2014. VOITTAJIIN OLLAAN YHTEYDESSÄ HENKILÖKOHTAISESTI.

Ilmoittautumiset oheisella lomakkeella TAI sähköpostilla osoitteeseen info@ptmovement.fi / tatu.pussila@ptmovement.fi
(jos ilmoittaudut sähköpostilla, kerrothan meille myös nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi!)

MIKÄLI ILMOITTAUTUMISESSA ILMENEE ONGELMIA TAI HALUAT KYSYÄ / JAKAA JOTAIN KANSSAMME, SOITA NUMEROON 050 369 3663 TAI KIRJOITTELE SÄHKÖPOSTIA OSOITTEESEEN TATU.PUSSILA@PTMOVEMENT.FI

Ilmoittautuminen on sitova! Ennen 28.10.2014 peruneilta perimme 20 % käsittelykulut. 28.10.2014 jälkeen peruuttaneille emme palauta osallistumismaksua. PTMovement Oy pidättää oikeudet muutoksiin.


LIIKUNTASETELIT KÄYVÄT MAKSUVÄLINEENÄ!


COACHES:

TATU PUSSILA

Tatu - muokattu.png

FAF International Personal Trainer
Kansainvälisen tason kymmenottelija

JUHO MÄKELÄ

  Juho.png

4 x Jalkapallon Suomen Mestari
2 x Veikkausliigan maalikuningas
Pelannut yli 10 vuotta kestäneellä ammattilaisurallaan 5 eri maassa


ja ei muuta kun täyttelemään lomaketta tuosta alapuolelta!!!

toki MEISTÄ SAA TYKÄTÄ ensin FACEBOOKISSA! :)


KÄYTTÖOIKEUDET SIVUSTOON PIDÄTETÄÄN

© 2020 PTMovement Oy