top of page

Acerca de

Asiantuntijamme.

Tatu Pussila Personal Trainer

Tatu Pussila

Founder & CEO

Auktorisoitu Personal Trainer

Ravintovalmentaja

Olen Tatu, PTMovement Oy:n perustaja. Valmennustaustaa on kohta kymmen vuotta takana hyvin erilaisissa ympäristöissä. Olen työskennellyt vasta-alkajien kanssa, mutta vienyt myös monen ammattiurheilijan uraa eteenpäin vuosien ajan.

Olen erittäin hyvä näkemään liikettä ja tunnistamaan puutteet liikkeen suorittamisessa. Löydän nopeasti korjaustoimenpiteet, joiden avulla päästään taas askel eteenpäin. Treenini ovat tunnelmaltaan rentoja, hauskoja ja positiivisia. Löydän isossakin ryhmässä sopivan treenitehon, jotta jokainen osallistuja pääsee haastamaan itseään omalla tasollaan.

Rakastan tehdä töitä motivoituneiden asiakkaiden kanssa, joiden tavoitteena on tehokas ja liikkuva keho!

"Maksimaalista suorituskykyä kehon toimivuuden ja liikkuvuuden ehdoilla!"
 

050 369 3663

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn

Jenni Kohtamäki

Auktorisoitu Personal Trainer

Ravintovalmentaja

Minulle on tärkeää, että pystyn parantamaan ihmisen elämänlaatua. Valmentamiseni on kokonaisvaltaista valmennusta, jossa ihminen otetaan huomioon kokonaisuudessaan - ei kaiken kääntämistä ylösalaisin, vaan pikkuhiljaa kohti tavoitteita ja pysyviä tuloksia. Valmennusfilosofiani perustuu tuloksellisuuteen, turvallisuuteen ja yksilöllisyyteen.

Erikoisaloinani ovat elämäntapamuutokset sekä kehittävän ja monipuolisen kehonpainoharjoittelun opettaminen.

"Autan ihmisiä pääsemään elämänsä kuntoon!"

 • Facebook
 • Instagram
Jenni Kohtamäki Personal Trainer
Jenna Jäntti.jpg

Jenna Jäntti

Fysioterapeutti

Auktorisoitu Personal Trainer

Koulutettu hieroja

Fysioterapeuttisessa valmennustyössä lähestyn jokaisen tarpeita, toiveita ja haasteita yksilöllisesti. Painotan turvallista ja järkevää tekemistä kehoa kuunnellen ja kokonaisvaltainen elämäntilanne huomioiden. 

 

Valmennuksessa huomioin mahdolliset liikkeen ja liikkumisen rajoitteet sekä arjen muut suorituskykyvaatimukset. Tähtään hyvinvoivaan, kivuttomaan ja mahdollisimman optimaalisesti toimivaan kehoon. 

 

Ohjauksen lisäksi autan sinua ymmärtämään kehon toimintaa kokonaisuutena ja annan työkaluja hyvinvoinnin ja suorituskyvyn edistämiseen. Vaikka olen ohjaajana rehti ja jämäkkä, on harjoittelu kanssani myös hauskaa ja palkitsevaa!

 

Jokainen ihminen on yksilö. Jokainen keho on yksilöllinen. Yhdessä löydämme sinulle sopivan tavan toimia kohti tavoitteitasi.

 

"Terveyttä edistäen kohti tasapainoista ja toimivaa kehoa.”

Hanna Pohja

Psyykkinen Valmentaja

Auktorisoitu Personal Trainer

Haluan olla valmentajana ennen kaikkea tavoitteellinen, motivoiva, kehittävä, vuorovaikutteinen ja kannustava. Haluan auttaa lisäämään itsetuntemusta ja löytämään omia vahvuuksia. Tavoitteeni on edistää terveyttä, kehittää fyysistä kuntoa ja tukea psyykkistä hyvinvointia. Valmennus lähtee aina henkilökohtaiset tavoitteet ja lähtötilanne huomioiden. Tarkoituksenani on lisätä ymmärrystä liikkumisesta, jossa palautuminen, uni ja ravinto ovat olennainen osa tavoitteita saavutettaessa.

 

Sytyn erityisesti pienryhmävalmennuksista, joissa on aina energinen lataus. Nautin, kun saan tehdä monipuolisia ohjauksia. Treenit voivat olla porrastreeneistä eläinliikkeisiin ja HIIT-menetelmän tehoseteistä Crossfitin innoittamiin treeneihin. Vain mielikuvitus on treenien suunnittelussa rajana! Jokainen treenaa omalla tasollaan ja liikkeet varioidaan kaikille sopiviksi.

Psyykkisenä valmentajana tavoitteeni on tukea asiakkaita saamaan täysi hyöty hyvinvoinnistaan, työstään ja harjoittelustaan sekä menestymään kilpailuissa. Tarkoituksena on psyykkisten taitojen opettaminen ja kehittäminen.

Psyykkisen valmennuksen avulla opitaan monipuolisten tavoitteiden asettamista ja motivoitumista sekä pettymysten, epäonnistumisten ja epävarmuustekijöiden sietämistä ja niiden kääntämistä oppimiskokemuksiksi. Psyykkinen valmennus tarjoaa työkaluja myös palautumiseen, kuormituksen sietoon, stressin tunnistamiseen ja säätelyyn sekä paineiden ja jännityksen hallintaan.

"Haluan luoda innostavaa ja positiivista fiilistä ja löytää jokaiselle aitoa iloa liikkumiseen!"

 • Facebook
 • Instagram
Hanna Pohja.jpg
Linda Kokkila

Linda Kokkila

Auktorisoitu Personal Trainer

Ravintovalmentaja

Polkujuoksuohjaaja

Olen Auktorisoitu Personal Trainer APT®️ ja ravintovalmentaja sekä polkujuoksuohjaaja.

Valmentajana olen tarkka ja vaativa, mutta samalla iloinen ja innostava. Teen 100% rakkaudesta lajiin tätä työtä ja se näkyy asiakkaille hyvien tulosten lisäksi tehokkaina ja monipuolisina treeneinä kuin myös asiakkaan yksilöllisten tarpeiden huomioimisena.

Ohjaan erityisen mielelläni perinteistä kuntojumppaa, kehonpainolla tehtyjä HIIT-treenejä sekä dynaamista liikkuvuusharjoittelua. Näiden lisäksi lajikohtainen (tennis, golf ja polkujuoksu) fysiikkavalmennus on lähellä sydäntäni.

 

"Haluan omalta osaltani luoda maailmaan iloa ja energiaa liikunnan avulla."

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn

Julia Kyrö

Auktorisoitu Personal Trainer

Olen Julia, 24-vuotias personal trainer Lapista. 

Ohjaajana olen tsemppaava, pirteä ja asiakkaan toiveisiin ja tilanteisiin mukautuva.

 

Vahvuusalueekseni ohjaamisessa koen kehonpainolla tehtävät treenit, niin kevyet kehonhuollot, kuin sykettä nostattavat kovatehoisemmat harjoitukset. Myös kahvakuulatreenien ohjaus kuuluu lemppareihini! 

 

Koen, että liikkumisen kuuluisi antaa iloa ja energiaa. Asiakkaat, jotka muiden tavoitteiden ohella haluavat oppia nauttimaan liikunnasta, ovat sydäntäni lähellä. 

 

Arvostan pieniäkin edistysaskelia sekä liikunnassa että elämässä muutenkin.

 

"Jokainen askel vie eteenpäin!" :) 

Julia Kyrö.jpg
Julia Jaani Auktorisoitu Personal Traine

Julia Jaanila

Auktorisoitu Personal Trainer

Ravintovalmentaja

Sosionomi

Olen empaattinen, elämäniloinen sekä asiakaslähtöinen valmentaja.

 

Valmennettavani ovat kertoneet
minun olevan rauhallinen, mutta jämäkkä ja huumorintajuinen työssäni. Haluankin, että asiakkaat saavat treeneistäni hauskoja hetkiä ja onnistumisen tunteita.


Tärkein tavoitteeni on edistää asiakkaan hyvinvointia. Ohjaan asiakkaita terveellisempiin
elämäntapoihin juuri heille sopivalla tavalla ja tahdilla. Haluan huomioida asiakkaani yksilöllisesti,
sillä jokaisella on vahvuutensa ja haasteensa. Kuuntelen asiakkaan ajatuksia ja toiveita tarkasti, sillä sen avulla elämäntapamuutoksesta saadaan pysyvä sekä mahdollisimman helposti toteutettava.


Toivon, että valmennettavani eivät ota liikaa paineita valmennuksissani, vaan kuuntelevat omaa kehoaan sekä jakavat tuntemuksiaan minulle. Jokainen on kuitenkin itsensä asiantuntija.


”Kaikki on mahdollista, kun uskoo ja tekee. Minä pidän siitä myös huolen.”

 • Facebook
 • Instagram
bottom of page